Checul Godina

de Bya Ralu in Dulciuri, 27 Feb 2016 | 7957 vizualizari

 

Un chec din albusuri cu mac si merisoare

 

INGREDIENTE

  • 7 albusuri de ou
  • 1 pahar de faina
  • 3 linguri de ulei
  • 1/2 praf de copt
  • 1/2 pahar de green sugar
  • 3 linguri de mac
  • esenta de vanilie,lamaie
  • coaja de lamaie
  • 1-2 linguri merisoare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Checul Godina:

Albusurile se mixeaza cu un praf de sare pentru cateva minute.

Se adauga zaharul,esentele,coaja de lamaie.

Treptat se pune faina amestecata cu praful de copt,uleiul,macul si merisoarele.

Intr-o tava de chec pune hartie de copt,turnam compozitia si se da la cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute.

Se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Checul Godina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

Bya Ralu 1

29.02.2016, 11:06

anca_rm 1

02.03.2016, 13:34

superb checul

Bya Ralu 1

05.03.2016, 12:38

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri Godina cu nuca si dulceata de prune