Cheescake cu cocos

de iuliandu in Torturi, 20 Dec 2013 | 4530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 180 grame biscuiti digestive
  • 100 grame unt
  • 500 grame branza philadelphia
  • 350 ml lapte de cocos
  • 120 grame zahar
  • 15 grame gelatina
  • o pastaie de vanilie
  • 3-4 linguri cocos deshidratat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheescake cu cocos:

Blatul:

Sfarmam biscuitii bine,topim untul si apoi il adaugam peste biscuiti.Tapetam o tortiera cu hartie de copt si punem compozitia apoi presam bine cu o lingura sau cu mana.Dam la frigider pentru 30 minute.

Crema:

Punem intr-un vas branza,laptele de cocos(lasam 2-3 linguri pentru gelatina)zaharul,semintele de vanilie scoase din pastaie si amestecam bine cu mixerul.Punem gelatina la hidartat in apa rece dupa care o topim in laptele de cocos pastrat si adaugam la compozitia de branza.Amestecam bine cu mixerul.

Final:

Scoatem blatul de la frigider,turnam compozitia de branza si o nivelam,apoi o punem la frigider pentru 4-5 ore.Inainte de a servi punem deasupra cocosul deshidratat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheescake cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (4)

nadea68 1

21.12.2013, 15:19

mamaieelena 1

21.12.2013, 18:33

imi place si cred ca a fost gustos

iuliandu 1

21.12.2013, 19:23

Foarte gustos,gustul cocosului e super aromat si dulce.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Fanta