Cheesecake aperitiv

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2013 | 4535 vizualizari

 

Pt.pachetel la servici.

 

INGREDIENTE

  • 500 g crema de branza
  • o ceapa mica(tocata marunt)
  • 4 oua
  • 200 g dovlecel(dupa ce a fost curatat)
  • 50 g cascaval ras
  • 1 lingura ardei kapia( de la borcan)
  • cateva bucati rosii uscate in ulei(tocate marunt)
  • 150 g sunculita taraneasca taiata cubulete
  • 120 g unt
  • 230 g biscuiti sarat(salatini,simpli,fara arome)
  • nucsoara
  • origano(uscat,din plic)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake aperitiv:

Biscuitii se maruntesc cu robotul si se amesteca cu untul topit,un varf origano si cu doua albuse.Se unge tava cu unt si se intinde "blatul".

Restul ingredientelor se amesteca bine si se toarna deasupra blatului.

Se da la cuptorul incins in prealabil, pana cand primeste o culoare aurie deasupra.

TIPS-URI

1

Puteti sa puneti si alte ingrediente,ce va place.De pilda mie mi-ar fi placut sa aibe in compozitia de branza si marar.asta am vazut doar dupa ce era copt.Data viitoare cu siguranta o sa pun.

2

Si sa nu mai puneti sare.Cu Salatini si cu sunculita a iesit destul de sarat.Cel putin pt.gustul meu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

rodicamaria 1

06.07.2013, 21:28

epurasha2bb - si eu sunt in cautare de idei noi pt.pachetel la servici,m-am saturat tot sandwich,tot sandwich.Mai merge si o tarta sarata si un muffin sarat.

alisss 1

07.07.2013, 12:00

MotanLaOale 1

07.07.2013, 19:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza halloumi prajita