Cheesecake cu ananas si jeleuri

de bucatarie_marocana in Torturi, 31 Mai 2013 | 7669 vizualizari

 

Este o prajitura foarte usoara, aromata si mai ales delicioasa!

 

INGREDIENTE

pentru blat:

  • 200g biscuitI
  • un galbenus de ou
  • 100 g unt topit
  • o lingura de vanilie

pentru crema:

  • 250g branza
  • 200g smantana
  • 300ml lapte
  • 100g zahar pudra
  • 2 linguri vanilie
  • 20g gelatina

in plus:

  • 7 bucate(rondele)de ananas
  • niste jeleuri
  • 40g praf de budinca
  • 100g zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ananas si jeleuri:

1-blatul:

Biscuitii se macina in robotul de bucatarie.

Punem pesmentul obtinut intr-un bol,turnam untul peste el,adaugam galbenusul de ou si vanilia si amestecam foarte bine.

Punem amestecul intr-o tava,intindem amestecul cu mainile,si apoi punem tava la cuptor pentru 15 minute.

2-crema:

Intr-un mixer punem smantana si amestecam 2 minute pana isi dubleaza volumul,apoi adaugam branza ,vaniliea, zaharul,laptele,amestecam foarte bine.

La sfarsit adaugam gelatina pe care am dizolvat-o in apa calduta,si amestecam din nou.

Turnam crema in tava peste blatul de biscuit,si bagam tava la frigider pentru 2 ore.

3-
Asezam bucatele de ananas peste tarta,6 bucati pe margine si una in mijloc,apoi punem jeleuri in mijlocul lor.

Punem tava la frigider pentru inca 2 ore.

Este foarte usoara, aromata si mai ales delicioasa!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ananas si jeleuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

bucatarie_marocana 1

26.02.2014, 09:06

multumesc draga anita scuze am uitat sa scriu un pahar de suc de portocal.

punem o cratita la foc mediu si adaugam suc de portocal si praf de budinca si ii lasam 1-2 minute la fiert ,apoi luam cratita de pe foc si turnam amestecul peste crema dupa acea asezam ananasul si jeleuri.

Anita27 1

26.02.2014, 22:40

Multumesc si eu pentru raspuns! Nu am foarte mare experienta in bucatarie,dar de cate ori dau de o reteta care-mi face cu ochiul o si incerc iar cu aceasta nu vroiam sa dau gres ca arata tare bn!

bucatarie_marocana 1

27.02.2014, 11:45

cu mare placere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]