Cheesecake cu blat de cacao _ Dukan

de Valclaudia in Dulciuri, 12 Iul 2015 | 3974 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 4 albusuri
  • un praf de sare
  • 3 linguri indulcitor Clio
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1 lingura cu varf de cacao

Crema de branza:

  • 750 g branza degresata
  • 1 iaurt degresat
  • 4 galbenusuri
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 5 linguri indulcitor Clio

Decor:

  • 1 cescuta strugurei rosii
  • putina coaja de portocala confiata
  • seminte de chia
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu blat de cacao _ Dukan:

Preincalzim cuptorul al 175 grade.

Separam albusurile de galbenusuri.

Albusurile le batem spuma cu praful de sare si indulcitorul.

Ungem forma cu inel detasabil cu putin ulei, apoi o tapetam cu tarate de ocaz.

Peste albusurile batute adaugam praful de copt, praful de cacao si pe rand cele 4 linguri tarate de ovaz.

Turnam amestecul obtinut in tava tapetata, apoi o dam la cuptor pentru 10-15 minute, timp in care ne vom ocupa de prepararea cremei de branza.

Mixam la viteza mare cele 4 galbenusuri cu indulcitorul.

Adaugam branza si iaurtul, esenta de vanilie.

Scoatem tava din cuptor, adaugam crema de branza, presaram apoi peste crema seminte de chia, coaja de portocala confiata si strugurei rosii, apoi dam din nou tava la cuptor pentru 40 minute, nu inainte de a reduce temperatura la 160 grade.

Se lasa la racit in cuptor cu usa cuptorului usor intredeschisa.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu blat de cacao _ Dukan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan pufos cu nuca - Reteta simpla de baza