Cheesecake cu dovlecei si feta

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 11 Noi 2010 | 11645 vizualizari

 

Un cheese cake ce poate fi folosit ca aperitiv si la fel de bine ca garnitura...sau chiar ca fel principal...gustos si sanatos!

 

INGREDIENTE

  • Ai nevoie de
  • 2 cesti( cani) de dovlecei curatati,spalati si taiati
  • 1 lingurita de sare fina
  • 2 cesti ( cani ) si jumatate de branza feta maruntita
  • 1/2 ceasca parmezan ras
  • 2 cepe taiate
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 ceasca patrunjel taiat marunt
  • coaja de la o lamaie
  • 2 oua batute bine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu dovlecei si feta:

Incingi cuptorul( foc mediu sau 180 grade) Ungi o forma cu unt

Dovleceii ii presari cu sare si ii lasi deoparte, ii presezi usor sa iasa apa daca au... Combina feta cu parmezanul, ceapa, usturoiul, coaja de lamaie, patrunjelul si apoi cu ouale, adauga dovleceii, aseaza totul in forma de tarta( eu am folosit forma de tort in care am asezat hartie sa nu curga), si da la cuptor 60 de min...cand e aproape gata adauga branza feta desupra si mai da la cuptor inca 15 min...si gata...pofta mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu dovlecei si feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]