Am macinat in robotul de bucatarie piscoturile, apoi am adaugat untul topit, zaharul si sarea si am amestecat bine. Am pus crusta intr-o tava cu fund detasabil si am dat-o 10 minute in cuptorul incins .
Crema
Mixam crema de mascarpone cu crema de branza. Adaugam treptat zaharul, apoi smantana, coaja si sucul de lamaie. Am adaugat ouale unul cate unul amestecand bine.
Am adaugat crema de branza peste crusta si am dat la cuptor circa o ora si jumatate. Daca partea de sus se rumeste acoperiti-o cu folie de aluminu si lasati-o sa se coaca in continuare. Cheesecake-ul este gata cand este ferm pe margini si mijlocul este moale.
Il lasam sa se racesca complet si il dam la rece peste noapte .
A doua zi ne ocupam de topping .
Punem zaharul si apa intr-o tigaie si lasam la foc mic pana se topeste zaharul. Adaugam fructele si si lasam sa fiarba 5 minute, apoi adaugam amidonul amestecat cu 2 lg de apa. Lasam sa se racesca putin apoi turnam peste cheesecake .