Cheesecake cu roşii

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 22 Iun 2012 | 6463 vizualizari

 

Mi-a venit ideea acestui cheesecake sarat răsfoind revista ,,Sale & Pepe,, o ediţie din Italia. A ieşit ceva foarte gustos care e bun şi cald şi rece. Încercaţi şi voi!

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii brânză cu smântână Covalact
  • 100 g brânză de oaie
  • 4 ouă
  • 1 ou fiert
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • 3 linguri cu făină
  • pătrunjel (sau mărar)
  • 2 roşii mari
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu roşii:

]ntr-un castron se amestecă brânza cu smântână cu brânza sărată, ouăle crude, oul fiert tare şi tăiat cubuleţe, măslinele, făina, pătrunjelul tocat şi un praf de piper. Se omogenizează bine compoziţia şi se toarnă într-o crăticioară mai mică tapetată cu hârtie de copt.

După 20 de minute se pun deasupra cubuleţe de roşie fără miez şi se presară pe margine puţină brânză sărată rasă. se coace în total cam 35-40 de minute.

E bună şi caldă şi rece.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu roşii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

love_cherry 1

28.06.2012, 00:55

madi_marin 1

28.06.2012, 16:34

love_cherry....multumesc...

Bon_Jovi 1

26.08.2014, 19:53

Waaaau, ce bine arata. Si cred ca este si foarte buna. Cu siguranta o voi face si eu. Felicitari!!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Bocceluţe delicioase