Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100

de cristinutanicolita in Dulciuri, 27 Oct 2015 | 4153 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 300 g biscuiti
  • 90 g unt

Crema:

  • 500 ml frisca lichida
  • 300 g iaurt
  • 200 g zahar pudra
  • 6 foi de gelatina
  • 400 g zmeura
  • 100 g stafide
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100:

Blatul: Trecem biscuitii prin robot,untul il topim. Amestecam totul. Acoperim baza unei forme detasabile si bagam la frigider pana preparam crema.

Crema: Hidratam gelatina in apa rece.

300 g zmeura o trecem prin blender.

Frisca o batem spuma impreuna cu zaharul pudra. Adaugam iaurtul si mixam cateva minute.

Gelatina o punem pe foc pana se topeste,fara sa ajunga la punctul de fierbere.

Peste frisca adaugam zmeura pasata,intreaga , stafidele si gelatina si amestecam cu o lingura.

Crema rezultata o punem peste blat si dam la frigider cca 4 ore.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

- Andreea - 1

27.10.2015, 22:10

Felicitari !!!!

mirela0911 1

28.10.2015, 06:20

Felicitări și la cât mai multe rețete!

Rocsi 1

28.10.2015, 18:38

Felicitari si la cat mai multe retete delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu zmeura (fara coacere)