Chefal cu legume

de ANCA in Peste, 15 Mai 2010 | 12017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • chefal
  • cartofi
  • mazare
  • morcov
  • ardei gras
  • usturoi verde
  • ceapa
  • vin alb sec
  • suc de rosii
  • cimbru
  • piper, sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chefal cu legume:

Chefalul l-am taiat bucati, l-am asezat intr-un vas de lut, l-am stropit cu ulei de masline, cimbru, sare piper si putin vin alb sec.

In jurul lui am pus cartofii cubulete, mazarea, morcovul rondele subtiri si putin ardei gras, am turnat sucul de rosii peste ele, am acoperit vasul cu folie de aluminiu si l-am pus la cuptor cam 20 minute.

Spre final, am adaugat usturoi verde tocat si gata!:))

Am folosit vasele de lut, am facut 3 portii, fiecare cu a lui:)

Simplu, rapid si delicios!

TIPS-URI

1

Cartofii si morcovul se taie cuburi mici sau rondele subtiri ca sa se faca mai repede la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chefal cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei si ardei umpluti cu peste