Chefal la cuptor cu legume

de marcela1979 in Peste, 6 Iun 2014 | 8435 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 peste chefal
  • 1 conopida mica
  • 1 brocoli mic
  • 2 morcovi
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 lamaie
  • 1 dovlecel
  • 3 ciuperci
  • 1 ceapa alba
  • sare,piper
  • 3 lg ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chefal la cuptor cu legume:

Se curata morcovii,dovlecelul,ceapa si ciupercile si se spala.Se spala ardeiul verde si rosu, conopida si brocolii rupte in buchetele.Se taie bastonase morcovii,ardeii,dovlecelul rondele,ciupercile felii si ceapa felii.

Chefalul se curata si se taie in 3 bucati.

Intr-o tava care rezista la cuptor se pune putin ulei  si se aeaza legumele:ceapa,ardeiul,morcovii,dovlecelul,ciupercile si deasupra conopida si brocoli.Se presara sare si piper se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor.Intre timp se pregateste pestele.Se fac papillote din hartie de copt .Se spala lamaia si se taie felii.Pe hartia de copt se pun felii de lamaie se aseaza pestele condimentat cu sare si piper si se impatureste hartia ca un plic.Se pune in tava.Se baga la cuptor 30 de min .

Pestele se serveste cald alaturi de legumele coapte in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chefal la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chefal în sos provensal