Chefal prajit

de ianculubita in Peste, 15 Apr 2013 | 11063 vizualizari

 

Stiti si voi probabil ca atunci cand prajim un peste congelat,nu mai scapam de miros in bucatarie;va dau un sfat incercat de mine si a dat rezultate.

 

INGREDIENTE

  • 1chefal sau alt peste
  • condimente pentru peste
  • 1capatana de usturoi
  • 1cana cu lapte
  • 4linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • 1ceasca iaurt
  • cartofi
  • malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chefal prajit:

Pestele curatat,bine spalat,taiat rondele,condimentat cu sare si condimente pentru peste din belsug,il punem intr-un vas si-l acoperim cu lapte la temperatura camerei;

lasam vasul in bucatarie aproape 1h amestecand din cand in cand;

in acest timp facem mujdeiul;

usturoiul curatat,bine pisat,frecat cu ulei apoi amestecat cu iaurt;

tot acum prajim si cartofii si-i scoatem pe prosoape de hartie.

Pestele scos din lapte,il trecem prin faina apoi il prajim in ulei

Servim pestele cu cartofi prajiti,mujdei si bineinteles cu mamaliguta.

TIPS-URI

1

daca nu sunteti presate de timp,pestele poate sta in lapte mai mult

Daca ti-a placut reteta noastra "Chefal prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]