Chefal prajit

de ianculubita in Peste, 15 Apr 2013 | 10763 vizualizari

 

Stiti si voi probabil ca atunci cand prajim un peste congelat,nu mai scapam de miros in bucatarie;va dau un sfat incercat de mine si a dat rezultate.

 

INGREDIENTE

  • 1chefal sau alt peste
  • condimente pentru peste
  • 1capatana de usturoi
  • 1cana cu lapte
  • 4linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • 1ceasca iaurt
  • cartofi
  • malai
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chefal prajit:

Pestele curatat,bine spalat,taiat rondele,condimentat cu sare si condimente pentru peste din belsug,il punem intr-un vas si-l acoperim cu lapte la temperatura camerei;

lasam vasul in bucatarie aproape 1h amestecand din cand in cand;

in acest timp facem mujdeiul;

usturoiul curatat,bine pisat,frecat cu ulei apoi amestecat cu iaurt;

tot acum prajim si cartofii si-i scoatem pe prosoape de hartie.

Pestele scos din lapte,il trecem prin faina apoi il prajim in ulei

Servim pestele cu cartofi prajiti,mujdei si bineinteles cu mamaliguta.

TIPS-URI

1

daca nu sunteti presate de timp,pestele poate sta in lapte mai mult

Daca ti-a placut reteta noastra "Chefal prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Doua variante RAPIDE de supa de peste