Chftelute de Dragobete

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2011 | 4398 vizualizari

 

pentru cei care au probleme cu colesterolul sunt foarte bune

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de pui (pulpe dezosate, nu piept)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 100 g susan
  • patrunjel si marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chftelute de Dragobete:

Dam legumele pe razatoare dupa care le amestecam cu carnea tocata. Adaugam sare si piper dupa gust. Tocam verdeata marunt si o adaugam si pe ea. Le framantam bine dupa care adaugam si oul. Le dam prin susan si le dam forma de inimioara

Asezam in tava hartie de copt punem chftelutele care au fost date prin susan si le dam la cuptor la 170 de grade timp de 30 de minunte intorcandu-le de pe o parte pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chftelute de Dragobete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]