Chicken Fingers - (sau Piept de pui pane a la Ciobeni)

de alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2011 | 5752 vizualizari

 

In criză de timp şi pană de idei, am hrănit populaţia din casa mea cu nişte chiken fingers, adică nişte piept de pui pane după o reţetă de-a casei.

 

INGREDIENTE

  • piept de pui,
  • un ou,
  • puţină făină de grâu
  • delikat

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chicken Fingers - (sau Piept de pui pane a la Ciobeni):

Pieptul de pui curăţat de piele şi dezosat se taie feliuţe de 1cm grosime. Am zbătut bine un ou în care am pus puţin delikat, apoi am amestecat bine cu puţină făină până compoziţia a căpătat aspectul unei smântâni groase.

Apoi am luat fiecare feliuţă de piept de pui şi am trecut-o prin oul cu făină şi am pus-o la prăjit în uleiul încins. Am prăjit fiecare bucăţică până s-a rumenit frumos, pe fiecare parte.

Cam asta e ...şi am servit pieptul pane alături de nişte piure de cartofi frecat cu unt şi lapte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken Fingers - (sau Piept de pui pane a la Ciobeni)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute de orez