Chifle

de leoflori in Piine, 16 Iun 2009 | 5251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ingredientele: 210 ml lapte1 lingurita sare60 ml apa55 g unt1 ou400 - 450 gr faina (aluatul nu trebuie sa fie lipicios)1 lingura zahar1 lingurita drojdie uscata (in reteta Mariei 2 lingurite drojdie) + 1 ou pentru uns, mac, susan , chimen
Portii: 13
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle:

Am framantat si dospit cu MP , am format bile de aluat de cca 70 gr. si le-am mai pus in tava la crescut 30 minute. Apoi le-am uns cu ou, am presarat mac, susan, chimen si am copt cca 35 minute la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine fara framantare