Chifle cu branza

de adry88 in Piine, 27 Sep 2012 | 4025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 plic de drojdie
  • 50 g unt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingura zahar
  • 300 g telemea de oi
  • 3 oua (de casa am folosit)
  • seminte
  • 150 ml apa minerala
  • UNS
  • 2 linguri de lapte
  • 1 lingura de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu branza:

Amestecam faina cu sarea, zaharul, branza (o dam prin razatoare) si semintele

Facem o gaura in mijloc adaugam ouale batute si drojdia, untul topit si racit. Amestecam si incepem sa framantam adaugand treptat apa minerala (daca mai este nevoie se adauga faina sau apa). Framantam o coca pe care la final o framantam cu 2 linguri de ulei.

Acoperim si lasam cca 40 minute dupa care formam chiflele, le asezam in tava si acoperim. Mai lasam cca 20 minute dupa care le ungem cu laptele amestecat cu ulei si dam la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Painici Laugenbrot