Chifle cu cascaval

de Bunica in Piine, 10 Mai 2020 | 3069 vizualizari

 

ALUATURI DE CASA

Chiflele cu cascaval sunt o bunatate, atat calde cat si reci. Din aceasta cantitate ies 8 chifle. Va sfatuiesc sa nu mariti cantitatea daca vreti sa nu riscati schimbarea de greutate! Sa nu va aud ca nu v-am avertizat!:))))))
 

 

INGREDIENTE

  • 100 ml. lapte caldut
  • 259 g. faina
  • 1 ou
  • 100 g. cascaval ras
  • 1 lingurita rasa de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu cascaval:

Intr-un vas de framantat puneti faina .

Peste care adaugati celelate ingrediente si framantati pana nu se mai lipeste de maini.

Acopera cu un prosop curat si lasa la dospit 30 de minute.

Imparte aluatul obtinut in 8 parti.

Formeaza chiflele si lasa-le la dospid 10 minute.

Pregateste o tava tapetata cu hartie de copt.

Pune chiflele in tava si da tava la cuptorul incins la 170 grade pentru 30-35 minute.

Chiflele sa fie rumenite furumos.

Se scoate tava din cuptor si se acopera cu un prosop.

Se servasc atat calde cat si reci.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Toate ingredientele sa fie la temperatura camerei.

2

Laptele sa fie caldut, nu fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Challah, paine evreiasca