Chifle graham cu fulgi de secara

de Toamna07 in Piine, 4 Mar 2013 | 3617 vizualizari

 

Ador cerealele,fainurile integrale,fructele uscate,musli,intr-un cuvant, sanatatea.
Cerealele constituie baza alimentatiei noastre,sursa principala de glucide,fibre,proteine si energie pentru organismul nostru,fiind remedii naturale pentru numeroase boli.
Painicile mele,integrale,cu secara le prepar destul de des pentru ca sunt rapide si sanatoase.:)
Secara este sursa importanta de fibre,vitamine si minerale,un aliment energizant,nutritiv si purificator.
Preocupati-va de sanatatea familiei dumneavoastra!

 

INGREDIENTE

    ingrediente pentru 7 chifle
  • 250 g faina graham
  • 250 g faina neagra
  • 200 g fulgi de secara
  • 250 ml lapte batut
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle graham cu fulgi de secara:

Amestecam fainurile cu sarea si bicarbonatul.Peste ele adaugam,putin cate putin, lapte batut pana se formeaza un aluat usor de modelat.Formam chifle pe care le tavalim prin fulgi de secara.
Strangem usor chifla in mana ca sa se lipeasca semintele de ea.
Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le coacem in cuptor incins pentru 20-25 de minute,foc mediu.

Rapid,gustos si sanatos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle graham cu fulgi de secara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu secara, lapte si untura