Chifle umplute

de Lau in Piine, 8 Dec 2012 | 4378 vizualizari

 

by ruxy,sunt minunate

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub de drojdie
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingura sare
  • 150 g unt
  • 150 g iaurt
  • 2 linguri ulei
  • 200 g crema de branza cu usturoi
  • 2 ardei rosii
  • miez de lapte
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute:

Faina o cernem intr-un vas,facem o gaura in mijloc, si adaugam drojdia,zaharul si un pic de apa,amestecam si lasam 10 min la loc cald,pe margine adaugam sare.

Incepem sa framantam adaugand iaurtul si untul topit pe jumatate,daca este nevoie adaugam apa calduta,framantam o coca elastica si nelipicioasa,lasam sa creasca intr-un loc cald.

Ardeii ii taiem felii pe  care le vom taia in 2 

Dupa ce a crescut coca o mai framantam putin dupa care luam o bucata si intindem o foaie in forma de dreptunghi,

Ungem foaia cu crema de branza adaugam,bucatile de ardei si miez de lapte,rulam strans dupa care taiem sulul in  5 bucati 

Le asezam cu grija in tava tapetata cu hartie de copt,le ungem usor deasupra  cu galbenusul amestecat  cu putin lapte

Acoperim si mai lasam la crescut 15 min.

Dam tava la cuptor pana ce chiflele se rumenesc frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]