Chiftele

de Ubulika in Porc, 24 Iul 2011 | 5100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de porc
  • 1 ceapa medie
  • 1 felie de franzela
  • 1 ou
  • patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper
  •  faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele:

Se amesteca toate cu mentiunea ca franzela se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine si se adauga doar miezul, la compozitie.

Usturoiul se toaca marunt si ceapa se caleste.

Se modeleaza ,se dau prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti si cartofi cu cascaval