Chiftele

de Angelina_Elena in Mancaruri cu carne, 8 Aug 2013 | 3886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de vita
  • 250 g carne de porc
  • 2 felii de paine
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • patrunjle uscat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele:

Tocam carnea iar feliile de paine le punem la inmuiat in apa.

Intr-un bol punem carnea tocata, oul, painea scursa bine, putin patrunjel uscat, sare si piper dupa gust si omogenizam bine.

Cu mainile ude formam bile, pe care le aplatizam si apoi le punem la prajit intr-o tigaie de ceramica cu putin ulei.

Le lasam sa se rumeneasca pe o parte, apoi le intoarcem si pe cealalta.

Le scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.

Noi le-am servit cu sos de rosii cu putin busuioc si ardei.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne la cuptor