Chiftele cu rosii uscate si busuioc la cuptor

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2016 | 2783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de curcan;
  • 70 g rosii uscate;
  • o mana de busuioc poaspat;
  • o lingura pesmet;
  • un ou;
  • sare;
  • piper.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu rosii uscate si busuioc la cuptor:

  • Rosiile uscate le-am taiat maruntit, iar busuiocul l-am tocat.
  • Am amestecat carnea cu restul ingredietelor, apoi am format chiftelele.
  • Le-am bagat 15-20 min in cuptorul preincalzit, apoi le-am intors si le-am mai lasat 5 min.
  • Le-am servit cu un sos din iaurt grecesc, marar, patrunjel, sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu rosii uscate si busuioc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Anett 1

04.01.2016, 20:09

super chiftele!

-Licurici- 1

05.01.2016, 08:45

Xandrinne 1

05.01.2016, 09:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din ficat de pasare