Chiftele cu spanac

de Lau in Mancaruri de legume, 25 Mai 2017 | 7680 vizualizari

 

Retete pentru un picnic reusit

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 1 /2 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura ceapa verde
  • 6 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 200 g cascaval
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura gris
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu spanac:

Spanacul il alegem, il spalam si il tocam marunt.

Il punem intr-o tigaie, cu un pic ulei de masline, 1 cana de apa, un pic de sare si lasam sa fiarba, pana ce scade apa, amestecand din cand in cand; apoi il punem intr-o strecuratoare si lasam 5 minute.

Intr-un bol, batem ouale cu condimentele, adaugam verdeturile tocate, spanacul, usturoiul pisat si amestecam bine.

Adaugam cascavalul dat prin razatoare, faina, grisul si amestecam bine.

Cu o lingura, luam din compozitie si punem in uleiul incalzit.

Le prajim pe ambele parti, dupa care le scoatem intr-o caserola, in care adaugam un servetel de bucatarie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
“Fatayer sabanegh”-Placinte arabesti cu spanac