Chiftele de cartofi

de grasu64 in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2012 | 26002 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 4-5 cartofi
  • - 4-5 catei de usturoi
  • - 1 ceapa
  • - verdeata (marar, patrunjel)
  • - delikat de legume
  • - bulion
  • - sare
  • - piper
  • - faina
  • - ulei Cardinal
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de cartofi:

Spalam si fierbem cartofii, in coaja. Cand s-au fiert, ii curatam si ii dam prin razatoarea cu ochiuri mari. Curatam si taiem marunt ceapa, usturoiul si verdeata. Calim, in foarte putin ulei, ceapa impreuna cu putin bulion. Amestecam cartofii cu ceapa calita, usturoiul, verdeata, delikatul, o lingura de faina, sare ( aveti grija ca si delikatul are sare) si piper.

Formam bilute pe care le dam prin faina si le prajim in ulei Cardinal, incins.  

Daca nu tineti post mai puteti adauga in compozitie ou si cascaval. Pofta buna!!!    

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute vegetariene