Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc

de Bya Ralu in Curcan, 19 Noi 2015 | 10203 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru chiftele:

  • 250 g carne tocata de curcan
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica rosie
  • patrunjel proaspat
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare/piper

Pentru sos:

  • 1/2 ceapa
  • ulei de masline
  • 1 lingurita mustar
  • 2-3 linguri de smantana
  • 1/2 lingura faina
  • 1 catel de usturoi
  • sare/piper
  • busuioc congelat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc:

Reteta de chiftele o gasiti aici http://www.bucataras.ro/retete/chiftele-de-curcan-74281.html

Pentru sos:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline impreuna cu usturoiul strivit.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa sa fiarba putin ceapa.

Cand e aproape fiarta se pune mustarul amestecat cu smantana,condimentele si busuiocul congelat.

Se amesteca bine,intr-un castron se amesteca faina cu apa,se subtiaza si se toarna peste sosul de mustar.

Se pun chiftelele preparate,se lasa la foc mic si se amesteca des pentru a nu se lipii.Se lasa cam 5 minute pe foc dupa care se pot servii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

dantes 1

20.11.2015, 09:55

Bune!

miki_a 1

20.11.2015, 10:00

Immmm, chiftelute cu sos alb.....trebuie sa fie foarte bune!

Bya Ralu 1

20.11.2015, 14:35

ma bucur ca va plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]