Chiftele de porc

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2014 | 4157 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg carne de porc tocata
  • 3-4 linguri pesmet
  • 2 oua
  • amestec de condimente ptr carne tocata
  • condimente ptr chiftele
  • piper
  • usturoi granulat
  • ulei ptr prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porc:

Carnea tocata o punem intr-un castron , in care spargem doua oua , amestecam , adaugam pesmetul , 2 linguri condimente ptr carne tocata , 2 linguri condimente ptr chiftele , putin piper , usturoi granulat 3 linguri ; Amestecam bine , daca mai este nevoie se mai poate adauga pesmet .

Lasam sa stea 30-40 de minute la frigider.

Pregatim o tigaie cu ulei , o dam la incins , luam cate o lingura din amestec , facem forma cu palma , dam la prajit bine pe ambele parti , continuam tot asa pana terminam compozitia!

Se aseaza pe o farfurie pe care am pus servetel de hartie , pentru a se scurge mai bine uleiul ramas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]