Chiftele de porc cu telina si busuioc

de Bya Ralu in Porc, 23 Dec 2016 | 4243 vizualizari

 

au fost asa aromate si bune! yummy

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc tocata
  • 1 mana frunze de busuioc proaspete
  • 1 bucata mica de telina
  • 1 ceapa alba
  • vegeta/piper
  • ulei pentru prajit
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de porc cu telina si busuioc:

Carnea tocata se pune intr-un castron,se pun condimentele si ceapa tocata marunt.

Telina se da pe razatoare (ar fi mai bine pe cea mica), frunzele de busuioc se toaca cat mai marunt cu un cutit.

Amestecam toate ingredientele si incepem sa formam chiftelele.

Se trec prin pesmet, se aplatizeaza putin si se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie si se servesc, atat calde cat si reci!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de porc cu telina si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]