Chiftele de pui cu fulgi de porumb

de Lau in Mancaruri cu carne, 22 Apr 2020 | 2868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de pui tocata (eu am folosit piept de pui)
  • 400 g fleica de porc tocata
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 oua
  • 1/2 legatura marar verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 4 linguri pesmet
  • 2 oua
  • 500 g fulgi de porumb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui cu fulgi de porumb:

Intr-un bol amestecam carnea de pui cu carnea de porc.

Ceapa, usturoiul, mararul le tocam marunt (eu am folosit robotul de bucatarie)

Adaugam peste carne impreuna cu cele 3 oua batute putin,pesmetul si condimente dupa gust.

Amestecam pana ce se omogenizeaza si dam la rece 30 min.

Intre timp maruntim fulgi de porumb cu robotul.

Cu mainele umede formam chiftele  de marimea unei nuci mai mari.

Trecem chiftelele prin cele 2 oua batute cu un praf de sare dupa care le tavalim prin fulgi de porumb.

Le prajim in ulei incins pe ambele parti pana ce se rumenesc frumos.

Le scoatem pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]