Chiftele Din Brinza

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2014 | 3316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr brinza de oaie {cas},
  • 1 lingurite boia dulce,
  • jumatate lingurita piper alb,
  • 1 legatura marar,
  • sare,
  • seminte de susan si faina cit sa se lege sa nu se mai lipeasca aluatul,
  • 2 cartofi.
  • 3 oua,
  • ulei pt. prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele Din Brinza:

 Punem intr-o oala mai mica apa cu sare si fierbem cartofi dupa ce au fiert ii curatam de coaja si ai pisam cu o furculita iar peste cartofi Framintam brinza cu ouale si cu toate condimentele omogenizam bine compozitia, adaugam si faina cit sa se lege si sa se poata modela usor. Incingem uleiul si formam chiftele si le prajim in uleiul incins ,

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Se poate servi cu diferite salate sau chiar si simple.!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele Din Brinza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon afumat cu sos de smantana, aromat cu marar si mustar