Chiftele din carne de porc si legume

de Andra_Constantinescu in Porc, 22 Mar 2015 | 7321 vizualizari

 

Au iesit 80 de chiftelute. Bine, numarul lor depinde de cat de mari le faceti.

 

INGREDIENTE

  • 1500g carne de porc tocata (1000g pulpa de porc + 500g grasime si afumatura de porc);
  • un cartof foarte mare (cca. 300g);
  • 3 cepe;
  • un morcov;
  • 5 felii de paine inmuiata in apa;
  • 3 capatani mici de usturoi;
  • 3 oua;
  • sare si piper, dupa gust;
  • o lingurita de boia de ardei dulce;
  • o lingurita de cimbru;
  • ulei sau untura pentru prajit.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de porc si legume:

Cartoful si morcovul se curata, se spala si se dau pe razatoare. Cepele se curata, se spala si se toaca marunt. Usturoiul se curata, se spala si se zdrobeste.

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele, dupa care se formeaza chiftelele si se pun la prajit in ulei sau untura. Cand sunt gata se pun pe un servetel absorbant pentru a inlatura din grasime. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de porc in sos de rosii