Chiftele din galbiori

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2015 | 7555 vizualizari

 

Este o delicatesa din zona Ardealului, se prepara atat toamna cat sunt prospeti cat si iarna congelati.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci galbiori
  • 2 oua
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingura cu varf de faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din galbiori:

Ciupercile le curatam, le fierbem si le lasam sa se raceasca in strecuratoare.

Le dam prin masina de tocat ciupercile si patrunjelul, amestecam cu ouale, condimentele si faina.

Le prajim in ulei fierbinte si le scoatem pe o hartie sa absoarba uleiul.

TIPS-URI

1

Se pot face si in cuptor, insa devit putin uscate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din galbiori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

ieri la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

ieri la 10:27

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

pe 08.10 la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]