Chiftele din ovaz si quinoa

de Ela68 in Mancaruri de post, 11 Mar 2019 | 5456 vizualizari

COMENTARII (13)

mirela0911 1

11.03.2019, 09:25

Interesante!

Ksenya 1

11.03.2019, 10:40

nu are cum sa nu fie bune,Ce sos propui la ele?

Rocsi 1

11.03.2019, 10:53

Gherca Daniela 1

11.03.2019, 11:09

mihaelar63 1

11.03.2019, 12:00

Bune chiftelute !!!

anca_rm 1

11.03.2019, 12:24

Ce reteta faina , super . Cred ca sunt foarte bune

simona72 1

11.03.2019, 13:13

Eu nu am facut cu seminte de chia...deci, nu prea inteleg ))) Ai pus doar semintele de chia la inmuiat, apoi cu tot cu apa ai amestecat cu restul sau le-ai scurs. Si fulgii de ovaz se pun asa cum sunt? Imi place reteta si e buna pentru perioada postului!

Ela68 1

11.03.2019, 14:18

Ksenya, le-am facut cu sos clasic, exact ca la chiftelele normale marinate si le-am servit cu piure de cartof amestecat cu fenel
Simo, dupa ce le lasi la inmuiat, nu va mai exista acea apa pentru ca va fi cu totul absorbita
Fetelor, cu cat puneti mai multe mirodenii, cu atat sunt mai bune; in al doilea rand, ca idee, aduce putin a falafel, totusi, eu pe astea le prefer, au gust arabesc .
Le=am facut in varianta si cu ou, am adaugat 4 oua. Diferenta la gist n-a existat, doar ca au putut fi modelate mai usor.
Cine doreste sa le incerce, propun sa le faceti la jumatate, nu toata cantitatea, ca deh, gusturile nu se discuta.
Noi le mancam ca pe seminte ))))))

Panacris 1

11.03.2019, 14:33

P.S. Dar nu gasesc unde ai folosit quinoa sau sunt asimilate cu chia

Constelatialeu 1

11.03.2019, 14:35

Nu-i planeta mea aici, eu pasc in alta parte...

MotanLaOale 1

11.03.2019, 14:59

Rahela Velicu 1

11.03.2019, 18:47

dantes 1

14.03.2019, 17:25

Interesante!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei cu varza, de post