Chiftele din paine

de Gherca Daniela in Mancaruri de legume, 14 Oct 2014 | 5312 vizualizari

 

Am incercat un altfel de chiftele si pot sa va zic ca sunt super delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 350 g paine
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov mic
  • 5 catei de usturoi
  • 2 oua mici
  • sare
  • piper
  • marar
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • lapte si apa pentru inmuiat painea
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din paine:

Punem painea la inmuiat in lapte amestecat cu apa. Dam pe razatoare morcovul, iar ceapa si usturoiul tot pe razatoare dar cu gauri mai mici.

Intr-un vas punem morcovul, ceapa, usturoiul, painea stoarsa foarte bine, cascavalul ras, ouale, mararul si condimentam cu sare si piper dupa gust.

Amestecam bine, pana ce am omogenizat bine toate ingredientele si dam compozitia la frigider pentru o jumatate de ora pentru a intra mai bine aromele intre ele. 

Formam chiftelute de marime sau forme dorite, le trecem prin faina si le punem in tigaie in ulei inchis. Scoatem pe un servetel de bucatarie pentru a elimina surplusul de grasime.

Sunt delicioase atat calde cat si reci! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Merisor 1

15.10.2014, 16:54

Bune!

babi5 1

15.10.2014, 18:00

Satisfyyourcravings 1

15.10.2014, 22:03

Foarte interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu sparanghel verde si prosciutto cotto