Chiftele din piept de pui

de mihaelaM in Pui, 14 Mai 2011 | 4033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept mare de pui
  • 1ou
  • 3catei de usturoi
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • busuioc
  • faina(2linguri)
  • pesmet(2linguri)
  • susan
  • patrunjel verde
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din piept de pui:

Dezosam pieptul si-l tocam.

Usturoiul l-am pisat marunt si l-am adaugat peste carne impreuna cu oul,cimbru,piperul,sarea,busuiocul si patrunjelul,am amestecat bine compozitia.

Am amestecat intr-o farfurioara pesmetul,faina si susanul.Am facut bilute din compozitia de carne pe care le-am tavalit prin faina amestecata cu susanul si pesmetul,apoi le-am apasat in maini si le-am pus intr-o tigaie cu ulei bine incins.Le-am intors pe o parte si pe alta pt a se praji dupa care le-am scos pe un prosop de hartie.

   pofta buna! se pot servi calde cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui