Chiftele din piept de pui

de Larisel in Pui, 21 Noi 2014 | 4847 vizualizari

 

Cele mai bune!
Asta este o versiune cu ele prajte in tigaie, dar in cuptor ies si mai gustoase.

 

INGREDIENTE

  • in jur de 450 de grame piept de pui tocat
  • 2 oua
  • un morcov mai mare
  • o ceapa medie
  • un cartof
  • patrunjel
  • sare, piper
  • o lingurita de boia de ardei iute
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din piept de pui:

Legumele se curata si se dau pe razatoarea mica, patrunjelul il tocam marunt.

Punem peste carne legumele, ouale si condimentele.

Amestecam pana obtinem o pasta omogena, verificam gustul si daca este nevoie mai completam cu ce este nevoie.

In functie de cat de dens este amestecul adaugam si pesmet.

Pregatim o tigaie in care punem ulei. Cand acesta este suficient de incins punem bilute sau chiftelute din amestec. 

Le lasam pana sunt rumenite frumos pe ambele parti. Cand sunt gata, le scoatem pe un servetel pentru a fi absorbit uleiul.

TIPS-URI

1

este de preferat sa nu punem prea multe in acelasi timp pentru a nu fi inghesuite

2

cel mai usor este sa formam toate chiftelutele inainte, lasandu-le pe o folie alimentara

3

sunt tocmai bune pentru a fi servite fie la micul dejun ori cu piure, crema de branza sau in alte combinatii

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de pui cu susan