Chiftele in paine

de Bunica in Mancaruri cu carne, 13 Ian 2014 | 4319 vizualizari

 

Le-am vazut postate la Gabi,Simona,Timea si ma tot gandeam la ele.Aveam ceva carne tocata ,deci la treaba!

 

INGREDIENTE

  • 300 g. carne tocata vita + porc
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 1 lingurita Baza Mirodenia (Fuchs)
  • o legatura de patrunjel verde
  • o lingura ulei pentru uns forma
  • Aluat
  • Vezi aluatul de la painea cu iaurt
  • http://www.bucataras.ro/retete/paine-cu-iaurt-55868.html
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele in paine:

Carnea se amesteca cu: ceapa tocata marunt,cartoful fiert si pasat,oul,patrunjelul tocat,baza Mirodenia.

Se fac chiftelele rotunde.

Rupe din aluat o bucat cat o minge de tenis.Intinde aluatul pe masa de lucru sub forma rotunda sau patrata.In mijloc pune chifteluta si acopera cu marginile.

Tot asa pana se termina chiftelele.

Unge o forma(eu am folosit una de ceramica) cu ulei si pune chiftelele cu parte unde ai strans martginile in jos.

Lasa la dospit 20 minute,apoi baga in cuptorul preincalzit pentru 30-40 de minute la 170 grade.

Se servesc cu ce doresti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele in paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Bunica 1

13.01.2014, 21:01

Rocsi trebuie sa te grabesti,c-au ramas vreo 3!))

Bunica 1

13.01.2014, 21:04

A mancat Ioana doua rapid

Dana Cristea - pusikmea 1

14.01.2014, 13:47

Si la mine sunt trecute pe lista, arata atat de bine, mai ca le-as face maine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor cu sos de vin si masline