Chiftele prajite

de susu in Porc, 1 Ian 2011 | 9638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec vita si porc
  • 2 cepe
  • Cativa catei de usturoi
  • 1 cartof mic
  • 1 morcov
  • ½ legatura patrunjel
  • 1 ou mare
  • Vegeta
  • Cimbru uscat
  • piper
  • Alte mirodenii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele prajite:

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in putin ulei dupa care se amesteca cu carnea, oul, patrunjelul tocat, morcovul si cartoful date prin masina de tocat. Cine doreste o reteta mai sanatoasa evitati calirea cepei si adaugati-o direct la compozitie.Se potriveste de condimente si sare.Din aceste cantitati ies aproximativ 15 chiftele. Eu cumpar deobicei carne proaspata pe care o toc pe loc. Se amesteca bine si se formeaza chiftelute mai mari sau bilute. Ca sa nu se lipeasca de maini umeziti-va palmele cu apa. Se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se aseaza pe servetele pentru a absorbi surplusul de ulei. Se servesc atat calde alaturi de un piure de cartofi sau reci cu mustar si paine

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata la cuptor cu pilaf de orez