Chiftelute calde

de robert_b in Porc, 30 Iun 2014 | 2662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 50 gr franzela 
  • 4 catei de usturoi
  • 3 cartofii fierti 
  • 2 oua 
  • piper
  • sare
  • ulei
  • patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute calde:

Carnea tocata se amesteca cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si bine stoarsa. La tocatura se adauga ouale crude, piper, sare,  patrunjelul verde tocat, usturoiul taiat fin sau presat si cartofii dati pe razatoarea cu gauri mici.Se amesteca bine. Se ia cu o lingurita din compozitie si se aseaza in tigaie,pe foc mare se pune ulei si se prajesc pana capata o crusta aurie la suprafata se intorc si sunt gata.Se pun pe un servetel pentru a absoarbe surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute calde" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

mihaelar63 1

30.06.2014, 18:36

Bine ai venit Robert
Chiftelute cu cartofi fierti inca nu am incercat . Orice are un inceput

Merisor 1

30.06.2014, 21:02

Bune chiftelute ai facut!

Rocsi 1

30.06.2014, 21:32

Ce gustoase sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana prieteniei