Chiftelute cu ceapa verde si usturoi verde

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 10 Mai 2015 | 12072 vizualizari

 

Imi place foarte mult ceapa si usturoiul verzi,cu frunze cu tot, asa ca am prestat niste chiftelute.

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc tocata
  • 5 fire de ceapa verde,parte de frunze
  • 5 fire de usturoi verde,parte de frunze
  • 3 cartofi noi,nu foarte mari
  • 1 chifla kaiser
  • lapte pentru inmuiat chifla
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • pezmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ceapa verde si usturoi verde:

Spalam frunzele de ceapa si usturoi, le tocam marunt si le punem peste carne. Inmuiem chifla in lapte, o stoarcem si o punem peste carne. Dam cartofii pe razatoarea mica, ii stoarcem, dar nu foarte mult si ii adaugam peste carne, ceapa si chifla, omogenizam totul, apoi adaugam sare si piper dupa gust, la final spargem un ou.

Formam din compozitie obtinuta chiftelute rotunde le trecem prin pezmet si apoi le prajim in uleiul bine incins. Cand s-au rumenit pe o parte le intoarcem pe partea cealalta, cand sunt prajite bine se scot pe un servetel sa se absoarba surplusul de ulei. Se servesc atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ceapa verde si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de smantana cu mustar la Multicooker