Chifteluţe cu mărar garnisite cu piure şi salată de sfeclă

de Dana_Retetegg in Porc, 1 Dec 2010 | 5259 vizualizari

 

Chiftelutele cu marar au o aroma deosebita si un gust foarte bun. Servite alaturi de un piure de cartofi cremos si de o salata foarte sanatoasa de sfecla si morcov sunt un fel principal gustos si consistent.

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftele:
  • 500 gr carne de porc,
  • 200 gr carne de manzat,
  • 4 catei de usturoi,
  • o legatura de marar,
  • sare,
  • piper,
  • 3 felii de paine,
  • 1 ou,
  • ulei pt prajit.
  • Pentru piure:
  • 5 cartofi,
  • 50 gr unt,
  • 50 gr lapte,
  • sare.
  • Pentru salata:
  • 1 sfecla rosie,
  • 1 morcov,
  • ulei,
  • otet,
  • sare.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe cu mărar garnisite cu piure şi salată de sfeclă:

Am tocat carnea de porc, de manzat si usturoiul. Le-am amestecat cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine, sarea, piperul, oul si mararul tocat fin. Am format cu mana chiftelutele si le-am prajit in ulei. Le-am scos pe un servetel.

Cartofii curatati si taiati cuburi i-am fiert. Apoi am scurs excesul de apa si i-am pasat. I-am amestecat cu unt, lapte si sare.

Sfecla rosie am copt-o, am curatat-o de coaja si am dat-o pe razatoare. Am ras si morcovul crud. Am amestecat salata cu putin ulei, otet si sare.

Am servit chiftelutele cu piure si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe cu mărar garnisite cu piure şi salată de sfeclă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

pe 01.10 la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 01.10 la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]