Chiftelute cu orez

de Miha in Aperitive / Garnituri, 24 Apr 2010 | 5842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1/2 cana orez
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 50 g cascaval
  • patrunjel
  • sare si piper
  • curry
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu orez:

Ceapa, morcovul si usturoiul tocate marunt le calim in 2 linguri cu ulei de masline. Adaugam orezul si apa cat sa acopere totul. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si curry. Dupa ce a scazut toata apa si orezul este bine fiert, se da deoparte si se lasa la racit.

Carnea se toaca, dupa care se amesteca cu ou, verdeata si cascavalul ras. La sfarsit adaugam orezul racit si omogenizam.

Cu mainile ude formam chiftelutele pe care le tavalim prin pesmet din abundenta, apoi le prajim in ulei bine incins, pe ambele parti.

Se servesc calde cu garnitura preferata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

dicarmencitta1957 1

24.04.2010, 12:16

Interesant,frumos prezentat.Felicitari.

Sylvia 1

24.04.2010, 12:20

Excelent arata felicitari !!!!Chiar vazusem aici intr-o revista facute chiftelute asa pe bat din orice , peste, legume

Rocsi 1

24.04.2010, 18:16

interesante

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci si bacon, la multicooker