Chiftelute cu surprize

de Miha in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2010 | 5436 vizualizari

 

Mami, dar o surpriza placuta cand ne faci? :))))

 

INGREDIENTE

  • Chiftelute:
  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • 2 cartofi
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa mica
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • patrunjel verde
  • Umplutura:
  • 150 g crema de branza Almette
  • porumb
  • sare si piper
  • marar (optional)
  • Pentru finisaj:
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu surprize:

Chiftelute:

Cartoful se rade pe razatoarea cu ochiuri mici, apoi se scurge de zeama.

Pieptul de pui se toaca apoi se amesteca cu cartofii, oul, usturoiul si ceapa tocate marunt, verdeata si condimentele.

Umplutura:

Crema de branza se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se adauga boabele de porumb si se omogenizeaza. Daca va place se poate adauga si putin marar tocat marunt.

Cu mainile umede luam cate putina compozitie de chiftelute. Ii dam forma de bila, apoi o aplatizam. Punem in mijloc cate o lingurita de crema de branza, apoi adunam marginile formand o bocceluta. Tavalim prin pesmet din abundenta si ii dam din nou forma de bila, pe care o punem intr-o forma de briosa. Se pot pune si intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu surprize" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon