Chiftelute de curcan cu pesmet

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2013 | 4679 vizualizari

 

Au iesit tare bune!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr carne tocata de curcan
  • 4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia
  • 1 ou
  • 5 linguri de pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de curcan cu pesmet:

Carnea se pune in castron , usturoiul se piseaza sau se da pe razataorea mica si se pune peste carne. Se condimenteaza cu sare, piper, boia.

Se pune oul si se amesteca. La final se pune pesmetul.

Se fac chiftelute cu mana si se pun la prajit in ulei incins.

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

Pesmetul se pune in loc de paine sau cartof .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de curcan cu pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

kukibella 1

09.07.2013, 12:57

Rocsi 1

09.07.2013, 15:16

Bune chiftelutele. Bine ca am mancat ieri ca altfel iti ceream

Dea_Dea 1

09.07.2013, 17:07

Ieri

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]