Chiftelute de dovleac cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2010 | 17806 vizualizari

 

este dupa reteta lui corina33,super bune au fost

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare (cred ca a avut mai mult de 2 kg)
  • 2 oua
  • 100 cascaval ras
  • 7 linguri pesmet
  • 6 linguri faina alba
  • sare
  • piper
  • ulei pt prajit
  • patrunjel verde
  • 6 dinti de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovleac cu cascaval:

Se curata dovlecelul si se da prin razatoarea cea mare apoi se lasa la scurs, dupa care se amesteca cu sare ,piper se framanta bine apoi se pune usturoiul pisat ,faina,cascavalul ras,oul,patrunjelul  verde tocat si pesmetul

se amesteca bine .

Se ia din compozitie cu lingura sau se uda mana cu apa si se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins bine.

Sant foarte bune si gustoase,au mancat si piticii pe rupte,

Multumesc corina33 pt reteta e super buna cu siguranta am s-o repet..

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovleac cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

nadina73 1

16.07.2010, 18:09

da ai dreptate corina ,acuma am vazut ca nu am trecut in retet dar se vede in poza

ada 1

18.07.2010, 21:38

EU TOT GATESC ASA CEVA E SUPER

viki43 1

18.07.2013, 17:21

SI CASCAVALUL UNDE EEEEEEEEEE

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]