Chiftelute de legume

de pana_luminita in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2010 | 10273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 cartofi fierti
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 ou
  • 100 gr faina
  • o legatura de marar
  • sare/piper
  • 1 morcov
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de legume:

Curatam legumele de coaja(dovlecelul , morcovul) si le dam pe razatoare , morcovul pe razatoare mica iar dovlecei pe razatoarea mare. Cartofi fierti ii pasam , ceapa verde si mararul le taiem marunt . Omogenizam toate aceste legume si adaugam peste ele 2 linguri de faina , oul batut si sare si piper dupa gust .

Cu o lingura luam din ametescul facut si trecem prin faina , ii dam forma de chiftea si o prajijm in uleiul bine incins . Preparam astfel toate chiftelele pe care le scoatem pe un servetel absorbant.

Le putem servi cu salata asorta sau cu iaurt amestecat cu usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu carne tocata si legume invelita in muschi tiganesc