Chiftelute de miel Thai Curry

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2010 | 4147 vizualizari

 

O reteta preparata din carne de miel de Pasti

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de miel
  • 1 capatana usturoi
  • 1 legatura mare de patrunjel
  • 2-3 felii mari de paine uscata(inmuiata in lapte si stoarsa)
  • 3 oua
  • 1 lingura pasta Thai Curry
  • 1 lingurita boia dulce
  • piper
  • sare
  • cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de miel Thai Curry:

Imi place de Pasti sa pregatesc aceasta reteta pentru masa sfintelor sarbatori Pascale. Se amesteca carnea de miel (tocata in prealabil) cu usturoiul pisat, patrunjelul tocat si restul de ingrediente. Se formeaza bilute rotunde care se prajesc in ulei incins pe ambele parti.se servesc fierbinti cu smantana si putina boia dulce presarata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de miel Thai Curry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute nesarate pentru dieta