Fileul de pangasius il dam pe masina de tocat carne.
painea o inmuiem in putina apa si o dam tot pe masina de tocat.
1 ceapa o curatam si o trecem prin masina de tocat.
patrunjelul si mararul verde,il spalam,indepartam cozile si il tocam marunt.
amestecam toate ingredientele de mai sus maruntite.
punem sare si piper dupa gust,si putin pesmet ca sa lege compozitia.
punem niste ulei la incins .
cand acesta s-a incins,formam bilute si le punem la prajit .
le scoatem pe o farfurie,pe care asezam niste servetele de bucatarie.
cele 2 cepe le curatam,le spalam si le taiem pestisor.
intr-o tigaita punem niste apa cu otet la fiert.
cand incepe sa fiarba punem ceapa,si ii dam cateva clocote sa se inmoaie putin.
cand e gata,o scoatem cu o paleta si o lasam la racorit.
ciupercutele le spalam bine si le taiem feliute subtiri.
intr-un bol adaugam chiftelutele reci,ceapa oparita racorita,ciupercutele.
apoi punem maioneza dupa gust.
incorporam bine toate .
le asezam pe un platou ,sau ce doriti si le ornati.