Chiftelute de primavara

de dariadeea in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2013 | 2901 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g de carne tocata de porc sau amestec
  • 300 g de spanac
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 1 legatura marar
  • 1 fir de ceapa verde
  • o legatura usturoi verde
  • sare,piper,
  • faina ,ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de primavara:

Am curatat spanacul, l-am spalat si l-am pus la oparit in apa cu un praf de sare, apoi l-am scurs bine si l-am tocat. Ceapa, usturoiul si mararul le-am tocat marunt si am amestecat bine toate ingredientele, am potrivit de sare. Cu mana umeda am format chiftelutele, le-am trecut usor prin faina si le-am pus la prajit in ulei incins.

Se servesc calde sau cu sos de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute la cuptor pe pat de mamaliguta