Chiftelute de pui

de JulyCris in Pui, 14 Ian 2014 | 3645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata de pui
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ou
  • sare,piper
  • patrunjel proaspat tocat marunt (o jumatate de legatura, pt aroma)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui:

Usturoiul se curata si se piseaza bine. Carnea tocata se amesteca cu oul intreg. Se adauga usturoiul, patrunjelul, sare si piper dupa gust si se amesteca bine pana la omogenizarea completa a ingredientelor. Se pune tigaia cu ulei pe foc si cand uleiul s-a incins se pun chiftelutele la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]