Chiftelute de pui

de Julie in Pui, 3 Iun 2010 | 12701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • un morcov potrivit
  • un cartof mare
  • 2 catei de usturoi
  • un ou
  • 3-4 linguri pesmet
  • patrunjel
  • marar
  • o lingura bulion
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui:

Carnea se toaca.
Morcovul si cartoful se rad si apoi se scurg bine de zeama.
Se piseaza usturoiul si se toaca marunt verdeata.
Se amesteca apoi toate ingredientele.
Condimente se pun dupa gustul fiecaruia: sare, vegeta, piper,
boia ,condiment de chiftele. 
In cazul in care compozitia a iesit prea moale mai adaugam pesmet.
Ne udam mainile cu apa si formam apoi mici chiftelute
pe care le prajim in ulei incins.

Servim cu piure de cartofi.
Alaturi putem avea o salata de spanac proaspat.

     

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui